Google Jamboard is nu beschikbaar in Nederland

4K Toestel voor Samenwerking in Teamverband Revolutionaliseert Meetings, Bevordert Creativiteit en Productiviteit

news

Eindhoven – 28 maart 2018 — BenQ Benelux B.V., een internationaal gerenommeerde aanbieder van displayoplossingen, kondigde vandaag aan dat de veelbekroonde Google Jamboard nu verkrijgbaar is in Nederland. Jamboard is een touchscreen-apparaat met 4K Ultra High Definition (UDH). Het is gericht op het verbeteren van samenwerking in een zakelijke omgeving.

 

“Jamboard is hèt antwoord voor bedrijven die op zoek zijn naar betere communicatiemethodes om voor productieve samenwerking te zorgen,” zegt Conway Lee, directeur van BenQ. “Jamboard is de fysieke verwezenlijking van de beste functies uit G Suite, met ondersteuning door BenQ Corporation. Deze supermoderne oplossing verandert hoe meetings en samenwerking in teamverband werken, door een sterker teamgerichte benadering van de werkomgeving.”    

 

Google Jamboard is een volledige oplossing voor de moderne digitale werkomgeving. Als exclusieve headliner van BenQ's productportefeuille met interactieve platte displays, zorgt Jamboard ervoor dat het teams gemakkelijk wordt gemaakt om hun ideën te ontwikkelen en te delen. Perfect voor de conferentieruimte of teamruimte, maar ook om met een team op afstand te werken, dankzij de geïntegreerde mogelijkheden voor videoconferencing. Jamboard verandert meetings in meeslepende en effectieve bijeenkomsten en dit zorgt voor meer productiviteit en bespaart uiteindelijk kosten.

 

Shaown Nandi, chief information officer bij Dow Jones, stelde vast dat zijn teams dankzij Jamboard een sterkere hands-on benadering vertoonden bij creatieve sessies. “Jamboard slecht barrières bij interactieve, visuele samenwerking tussen teams, overal”, zegt Nandi. “Het is het perfecte middelpunt voor een meeting en stimuleert spontane, productieve sessies. We kunnen gemakkelijk elke content aan de Jamboard toevoegen, zodat ieders geweldige idee wordt opgeslagen. Wij hadden er direct profijt van.”

 

Jamboard is geïntegreerd in G Suite, waardoor populaire Google apps en een hele reeks interactieve mogelijkheden tijdens een “jam”-sessie met een tikje van een vinger te bereiken zijn. Gebruikers kunnen tekenen, aantekeningen maken, afbeeldingen en Google Docs importeren en van tekst voorzien, met collega's communiceren via Hangouts, en het wordt allemaal opgeslagen in de cloud. Ze kunnen in realtime plannen opzetten en verfijnen met teamleden over de hele wereld via andere Jamboards of met de apps voor telefoons en tablets.

 

De volledige geïntegreerde Jamboard is leverbaar in drie kleuren Carmine Red, Graphite Grey en Cobal Blue met een aanbevolen verkoopprijs van € 4.699*, waarbij een wandbeugel, twee stylussen en een wisser zijn inbegrepen. Ook is er een optionele verrijdbare standaard verkrijgbaar, voor de introductieprijs van € 1.199*, waardoor het mogelijk wordt om te jammen in verschillende ruimtes, zalen of kantoren. De jaarlijkse kosten voor beheer en ondersteuning bedragen € 549*.

 

*Alle genoemde prijzen exclusief btw.

 

Kijk om meer te weten te komen over Jamboard op: BenQ Jamboard productpagina of op gsuite.google.com/products/jamboard.

# # #

 

Over BenQ Corporation

BenQ Corporation is gebaseerd op “Bringing Enjoyment 'N” Quality to Life” als bedrijfsfilosofie en is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van technologie en oplossingen voor het verbeteren en verrijken van alle aspecten van het leven van haar klanten. Om deze visie te realiseren, focust het bedrijf zich op de zaken die tegenwoordig voor veel mensen het belangrijkste zijn - lifestyle, werk, gezondheid en onderwijs - met de hoop om mensen de middelen te geven om beter te leven, efficiënter te werken, zich gezonder te voelen en beter te leren. Daarvoor is er een uitgebreid aanbod van producten en geïntegreerde technologieën, waaronder digitale projectors, monitors, interactieve grootformaat displays, audioproducten, consumentenproducten voor de cloud, mobiele communicatieapparatuur en lifestyle verlichting. Het is immers belangrijk. 

 

 

Over BenQ Group

De BenQ Group is een krachtig conglomeraat ter waarde van meer dan $ 25 miljard, dat bestaat uit bijna 20 onafhankelijke bedrijven die actief zijn in meer dan 30 landen en in verschillende sectoren, met samen meer dan 100.000 werknemers.  Ieder onderdeel van de groep is een erkende leider op het eigen vakgebied en draagt bij aan de enorme middelen, brede R&D en unieke strategische kracht waarover BenQ Group beschikt.  Door de verticale specialisatie van iedere groep in te zetten om echte schaalbaarheid in horizontale markten te bereiken, weet BenQ Group een uiterst efficiënte waardeketen te beheersen, met ongeëvenaarde mogelijkheden om cruciale onderdelen en oplossingen van wereldklasse in de volgende sectoren aan te bieden: TFT-LCD, groene energie, fijnchemicaliën en advanced materials, verlichting, IC-design, precisieonderdelen, systeemintegratie, branded business en service.  De groep streeft naar winstgevend en duurzaam handelen in overeenstemming met de gezamenlijke langdurige visie “Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life”.

 

De bedrijven in de BenQ Group zijn:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (de grootste producent van grootformaat TFT-LCD displays), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. en Raydium Semiconductor Corp.

 

 

Alle hier genoemde handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaren.