Nieuws

BenQ BL2780T: multitasker voor op kantoor met EyeCare-features

Ergonomische kantoormonitor voor ontspannen werken

02-23-2018

Eindhoven, 1 maart 2018 - BenQ, de led-expert, kondigt een nieuwe, ergonomische kantoormonitor aan met EyeCare-functie om de ogen te sparen. De BenQ BL2780T is per direct verkrijgbaar voor 249 euro incl. btw.

Het 68,58 cm / 27 inch grote display met IPS-panel en Full HD-resolutie van 1920 x 1080 in 16:9 formaat overtuigt door zijn fantastische beeldkwaliteit en voldoet aan de strengste ergonomische eisen. Het nieuwe model is perfect voor gebruikers die lange tijd achter het display doorbrengen en voor de kantoorwerkplek. Zijn ergonomische design maakt het mogelijk hem tot maximaal 140 mm in hoogte te verstellen. De monitor, die over een pivotfunctie beschikt, kan bovendien horizontaal en verticaal worden gedraaid en gekanteld. De extra brede zichthoek van 178° zorgt voor optimaal zicht op het panel, ook wanneer er van opzij of van boven of onder naar gekeken wordt. Collega's kunnen zo gemakkelijk samen naar de monitor kijken, bijvoorbeeld om een presentatie te volgen. 


Ontspannen en oogvriendelijk werken
De BenQ BL2780T heeft vrijwel geen frame en is uitstekend geschikt voor werkplekken met meerdere monitoren. Door de weergave over een paar naast elkaar geplaatste monitoren te verdelen, kunnen verschillende toepassingen tegelijkertijd in het oog gehouden worden.

De BL2780T is voorzien van de toonaangevende EyeCare-features van BenQ, waartoe onder meer Low Blue Light- en Flickerfree-technologie behoren. Dit vermindert vermoeide ogen en houdt ze gezond. De Brightness Intelligence Plus-technologie zorgt voor een optimale en ontspannen kijkervaring, door de helderheid en beeldinhoud bij weergave automatisch aan te passen aan het omgevingslicht.

Voor het geluid is de BL2780T uitgerust met twee geïntegreerde luidsprekers van 2 watt. Aansluiten van externe boxen is niet nodig, wat zorgt voor een opgeruimde werkplek.

BenQ geeft drie jaar garantie op de BL2780T, inclusief service voor vervanging op locatie.


Foto's met een hoge resolutie en de technische specificaties vindt u onder 'Downloadsectie'

Downloadsectie


Pressekontakte:

Janet Spacey PR

Janet Spacey

Tel.: +49 241 99 00 160

E-Mail: janet@spacey-pr.de

 

BenQ Deutschland GmbH

Guido Forsthövel

Head of Marketing DACH & Benelux

Tel.: +49 208 40942-60 

E- Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com


TOP