Nieuws

Nieuw bij ZOWIE:

Professioneel toetsenbord voor perfecte toetsaanslag en mousepad met degelijke haptiek.

06-12-2017

Eindhoven, 12 juni 2017 - ZOWIE - het eSports-merk van BenQ - stelt   twee nieuwe producten voor eSports-liefhebbers voor. Het nieuwe toetsenbord   ZOWIE CELERITAS II onderscheidt zich door een nieuw uiterst nauwkeurig   aanslagmechanisme en in helderheid aan te passen verlichting. De nieuwe   ZOWIE-mousepad G-SR SE overtuigt door de verbeterde haptiek, die is gebaseerd   op de degelijke oppervlaktestructuur van de blauwe ZOWIE G-SR-serie. De ZOWIE   CELERITAS II (adviesprijs € 139,99 incl. btw) en de ZOWIE G-SR SE   (adviesprijs € 34,99 incl. btw) zijn met onmiddellijke ingang in de vakhandel   verkrijgbaar.

   

Een van de belangrijkste features van een professioneel toetsenbord is voor ZOWIE een optimaal, gelijkblijvend drukpunt van de toetsen. Om die reden concentreerde het eSports-merk zich bij de ontwikkeling van het nieuwe CELERITAS II-toetsenbord met grote nauwkeurigheid op alle functies en aspecten die nodig zijn voor een precieze toetsaanslag. Naast uitgebreide inhouse tests hebben professionele spelers het toetsenbord voorafgaand aan de lancering al uitgebreid getest op stabiliteit en comfort. Een van de voornaamste kenmerken van de ZOWIE CELERITAS II is de geoptimaliseerde, uiterst nauwkeurige travel. Dat wil zeggen hoe ver een toets ingedrukt moet worden om daadwerkelijk te worden geactiveerd. Hoogwaardige ijzeren veren zorgen ervoor dat voor elke toetsaanslag evenveel druk nodig is. Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld bij eSports werd ook de stevigheid verbeterd. De CELERITAS II beschikt over een optische schakelaar, met behulp waarvan spelers dubbele toetsaanslagen kunnen voorkomen. Er zijn verschillende niveaus voor het instellen van de helderheid van de toetsenbordverlichting, die ook volledig uitgeschakeld kan worden.


Voor de nieuwe ZOWIE G-SR SE-mousepad gaat ZOWIE uit van de gewaardeerde haptiek van eerdere versies van de blauwe G-SR-mousepads. Alhoewel het materiaal van de volledig zwarte G-SR in principe hetzelfde is, voelt het oppervlak zonder bedrukking anders aan. Om die reden is de nieuwe G-SR SE-mousepad op veler verzoek voor wat betreft haptiek vervaardigd naar voorbeeld van de blauwe G-SR.

Nadere informatie vindt u op www.zowie.benq.com


Voor meer informatie:

Janet Spacey PR

Janet Spacey

Tel.: +49 241 99 00 160

E-Mail: janet@spacey-pr.de

 

BenQ Deutschland GmbH

Guido Forsthövel

Head of Marketing DACH & Benelux

Tel.: +49 208 40942-60 

E- Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com


TOP