Nieuws

Office professional BenQ BL2706HT zorgt voor formaat op de werkplek

Verblindingsvrij displayoppervlak en talrijke ergonomische features voor ontspannen en effectief werken

03-22-2017

Oberhausen, 22 maart 2017 - BenQ, de LED-expert, presenteert op de CeBIT 2017 met het model BL2706HT opnieuw een speciaal voor het zakenleven geoptimaliseerde monitor. Het display, met een diagonaal van 68,58 cm / 27 inch en een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 in 16:9 formaat, beschikt over   een uitgebreide reeks instellingsmogelijkheden en kan daardoor voor zo groot mogelijk comfort perfect aangepast worden aan wat de gebruiker nodig heeft. De BenQ BL2706HT is met onmiddellijke ingang in de handel verkrijgbaar voor €   259 incl. BTW.

   

Uiterst flexibel voor ontspannen en   effectief werken
Wie urenlang achter zijn bureau zit te werken, weet een gemakkelijk aan de eigen zithouding aan te passen beeldscherm op prijs te stellen. Verkrampte nekspieren door een verkeerde houding kunnen zo van tevoren al worden voorkomen. De nieuwe Office professional BenQ BL2706HT kan dankzij het hoogteaanpassingssysteem (HAS) tot 140 mm traploos in hoogte worden versteld. Hij kan bovendien draaien, kantelen en zwenken. De extra grote zichthoek van 178° horizontaal en verticaal zorgt voor extra comfort en is vooral handig op   de beeldschermwerkplek als meerdere gebruikers samen aan één scherm zitten. De brede zichthoek wordt mogelijk gemaakt door toepassing van IPS-technologie. 
  
Het displayoppervlak is ter voorkoming van storende lichtreflectie afgewerkt met een coating die verblinding tegengaat. Om ervoor te zorgen dat de gebruiker geen hinder ondervindt bij het kijken naar het scherm, zelfs niet tijdens lange werkdagen, heeft BenQ het display uitgerust met de ogen ontziende Flickerfree- en Low Blue Light-technologie.
  
Een onopvallend, extra smal frame maakt dat de 27 inch grote BL2706HT groter aandoet. Het maakt bovendien een vrijwel naadloze overgang mogelijk bij gebruik van meerdere beeldschermen. De nieuwe Office professional is verder uitgerust met aansluitpoorten voor HDMI®, DVI-D en D-Sub, een koptelefoonaansluiting en -houder, geïntegreerde luidsprekers (2x2 watt) en een VESA-bevestiging voor wandmontage. 
 
  Het lage energieverbruik van slechts 33 watt bij gebruik, en minder dan 0,5 watt in de stand-by-modus, voldoet aan de criteria van de energie-efficiëntieklasse A+.
 
  BenQ geeft op de BL2706HT drie jaar garantie, incl. service voor 3 jaar   ruilen op locatie.


Voor meer informatie

Stijn Stortelder (Bex*communicatie)
Tel.: +31 (0)6 14 555 794
E-Mail: benq@bexcommunicatie.nl 

Guido Forsthövel (BenQ)
Tel.: +49 208 40942- 60
E-Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com

   


TOP