Professional Imaging 2017: BenQ presenteert professionele displays

Kleurgetrouwe monitoren op het topevenement voor fotografie en video

 

Eindhoven, 9 maart 2017 – BenQ, de expert in LED-displays, neemt voor de eerste keer deel aan de Professional Imaging Beurs in Nijkerk. De beurs vindt plaats van 18 tot 20 maart in Evenementencentrum De Loods, waar BenQ de nieuwste monitorserie voor fotografen, designers en videopostproductie presenteert. Op dit gevestigde evenement voor fotografie en video kunnen de bezoekers zich bij de beursstand door deskundige adviseurs laten informeren over het laatste nieuws op het gebied van apparatuur. Het accent ligt op monitoren met 4K UHD-resolutie, HDR, grote kleurgetrouwheid en uitgebreide professionele features, die fotografen ondersteunen bij bewerking van hun foto’s en creatievelingen bij het visualiseren van hun ontwerpen en die zorgen voor een prettige workflow. Bovendien kan de belangstellende bezoeker elke dag een workshopvoucher „Mastering the model shoot: Styling & Creativiteit” met Frank Doorhof in Emmeloord winnen.
 

Monitors for Photographers

De gloednieuwe SW320 is naast de 27 inch grote SW2700PT (TIPA-Award 2016 – `Best Photo Monitor`) de tweede monitor die speciaal voor fotografen werd ontwikkeld. De BenQ SW320 is een 31,5 inch monitor met hardwarekalibratie, die overtuigt met een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels in 16:9-formaat, HDR10 en een grote kleurnauwkeurigheid van 100% sRGB, 100% Rec. 709, 99% in Adobe RGB en 87% DCI/P3.
 

Monitors for Video Production

De BenQ PV270 is eveneens een monitor met hardwarekalibratie en speciale features voor professionele video- en beeldbewerking bij postproductie en kleurenmonitoring, zoals 99% Adobe RGB- en 96% DCI/P3-kleurruimte en 100% Rec. 709 HDTV-standaard.
 

Monitors for Designers

Daarnaast worden ook de twee 32 inch grote professionele displays uit de PD-serie getoond: de BenQ PD3200U en PD3200Q. Dankzij hun veelzijdige ontwerp en functies zijn ze optimaal afgestemd op de behoeften van professionele designers op het gebied van CAD/CAM, animatie en video- en beeldbewerking. De displays beschikken over de Technicolor Color-certificatie en staan dus garant voor uniforme en nauwkeurige kleuren en een indrukwekkende kleurweergave.
 

Professionele workshops winnen

Voor belangstellende bezoekers is er elke dag een workshopvoucher “Mastering the model shoot: Styling & Creativiteit” te winnen voor een workshop in Emmeloord met Frank Doorhof, merkambassadeur, fashion and celebrity fotograaf, educator en schrijver van de bestseller “Mastering the model shoot” (www.frankdoorhof.com,www.fotografie-workshops.nl).

 

Voor meer informatie

Stijn Stortelder (Bex*communicatie)
Tel.: +31 (0)6 14 555 794
E-Mail: benq@bexcommunicatie.nl

Guido Forsthövel (BenQ)
Tel.: +49 208 40942- 60
E-Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com