Nieuws

ZOWIE ZONE - eSports-tafel voor de B2B-markt vanaf nu verkrijgbaar

Nieuw eSports-product overtuigt met talrijke aansluitmogelijkheden voor gamingaccessoires

01-10-2017

Oberhausen, 12 januari 2017 - ZOWIE - het eSports-merk van BenQ - presenteert met ZOWIE ZONE een nieuwe, innovatieve oplossing, die is ontworpen voor gebruik bij eSports-evenementen en -toernooien en in eSports-cafés. Vanaf nu levert ZOWIE, naast ZOWIE-accessoires en de professionele eSports-monitoren, met ZONE een verder handig en comfortabel voordeel voor optimale prestaties bij het gamen. De innovatieve eSports-tafel ZOWIE ZONE is bijzonder stabiel en biedt veel ruimte voor alle accessoires. Zowel de computer als de professionele eSports-monitor en de accessoires hebben bij de ZONE allemaal hun eigen plaats. 

De geïntegreerde aansluitmogelijkheden voor gaming accessoires, die de mogelijkheid bieden de hardware eenvoudig en snel ter plekke aan te sluiten, zijn het meest opvallende aspect van deze innovatieve eSports-oplossing. De tafel is in hoogte verstelbaar en de flexibele bevestiging van de display en de goed bereikbare aansluitpunten garanderen optimaal comfort en ergonomie, ook bij lange gaming sessies. 

eSports-liefhebbers kunnen de ZOWIE ZONE in het echt zien op een groot aantal gaming evenementen, zoals de DreamHack in Leipzig. Meer informatie en de evenementenkalender zijn te vinden op de Facebookpaginaof de website van BenQ/ZOWIE.


Voor meer informatie

Stijn Stortelder (Bex*communicatie)
Tel.: +31 (0)6 14 555 794
E-Mail: benq@bexcommunicatie.nl 

Guido Forsthövel (BenQ)
Tel.: +49 208 40942- 60
E-Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com


TOP